Curriculum Vitae

Medicijnstudie: Utrecht en Groningen. Amerikaans artsexamen ECFMG in 1976.

Opleiding Algemene Heelkunde: Academisch Ziekenhuis St. Radboud, Nijmegen.

Voortgezette opleiding Traumatologie: Sophiaziekenhuis, Zwolle.

Vorige functies: Traumachirurg Academisch Ziekenhuis Maastricht, Medisch Adviseur Medirisk, Algemeen chirurg Maaslandziekenhuis Sittard, Medisch Adviseur, RGA, Cunningham Lindsey Nederland.

Gepromoveerd op een traumatologisch microchirurgisch onderwerp. Was lid van het handletsel-, en brandwondenteam in de academische Ziekenhuizen van Nijmegen en Maastricht. Superviseerde jarenlang een sportpolikliniek en een dystrofie-polikliniek.

Was gespecialiseerd in wervelchirurgie, heupchirurgie, knie-arthroscopie, multitrauma, fractuurbehandeling, handletsels en posttraumatische dystrofie.

Uitgebreide traumatologische, research-, en onderwijservaring. Heeft aan vijf promotiestudies bijdragen geleverd. Is (mede-)auteur van meer dan honderd publicaties over: weke delenletsels, operatieve behandeling van fracturen, microchirurgie, multitrauma en shock, sportletsels, posttraumatische dystrofie (CRPS) en medische aansprakelijkheid.

Heeft al vele jaren ervaring met expertises op het gebied van arbeidsongeschiktheid, letselschade en medische aansprakelijkheid.

           

Contact

Medi Dictum
Viel 16, 6456 AT, Bingelrade
Telefoon:0621659993
E-mail: info@medidictum.nl